Kök

Vi levererar kök till såväl stora byggprojekt som små hushåll.
Kök är individuella. Hos oss kan ni välja kök helt i den stil och prisklass som passar just er. Vare sig ni endast väljer enstaka delar såsom stommar eller luckor från vårt lagersortiment, eller skräddarsyr ert helt egna kök, kan en konsultation med våra kunniga köksarkitekter vara till stor hjälp. Det de inte kan om kök– och köksplanering och inredning, är inte värt att veta. I våra köksutställningar visar vi ett brett utbud av stommar, luckor, bänkskivor diskbänkar och alla detaljer som tänkas kan.

Telefonnummer: 08-728 92 00
E-post: ylva@ekesioo.se
Bänkskivor, knoppar & beslag

Vi lagerför massiva träskivor och laminatskivor som kapas efter önskat mått. Stenbänkskivor i natursten, kvartskomposit eller marmor offereras, då det ofta brukar vara håltagning och andra specialanpassningar att ta hänsyn till.
Ett brett lagersortiment av knoppar och beslag hittar ni i vår ”knoppbar”.

Personligt möte

Boka tid med våra köksarkitekter för planering av ditt kök. Vi inleder med ett samtal där ni får beskriva era önskemål, tankar och idéer och tillsammans tar vi fram grunden för ert framtida kök. Därefter återkommer vi med färdiga förslag för er att ta ställning till. Vi har lång erfarenhet och känner stolthet i att alltid leverera ”det perfekta köket”.

Vårt lagersortiment

Nytt kök till helgen?
Från vårt lager kan vi omgående leverera vita stommar, färdigmonterade skåp och släta vitmålade luckor från Hagaköket. Vårt lagersortiment håller hög kvalitet med 18 mm stommar och målade luckor i MDF.
Se vår nedladdningsbara PDF för modulbilder och mått.

Nedladdnignsbara PDF-dokument -
ETT URVAL AV VÅRA LEVERANTÖRER