BESÖKSADRESS

BÄLLSTAVÄGEN 102

168 64 Bromma

KONTAKT

POSTADRESS

BOX 20096 

161 02 Bromma

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

VÅRA AVDELNINGAR

ALLT SAMLAT UNDER ETT OCH SAMMA TAK

Vi strävar efter att alltid ha ett brett sortiment och ledande varumärken med fokus på hög kvalitet.

På våra avdelningar jobbar vi ständigt med att bibehålla en hög kunskapsnivå och ett aktuellt sortiment.

Alla yrkesgrupper ska känna sig hemma hos oss och vare sig du är snickare, målare plattsättare, elektriker eller annan inriktning ska du hitta det du behöver.

EL, JÄRN OCH VERKTYG

På avdelningen för järn & el erbjuder vi allt vad den traditionella järnhandeln erbjuder. Du hittar allt för elinstallationer, belysning, infästning och beslag samt ett stort urval av maskiner, verktyg, förvaring och mycket, mycket mer. Vårt sortiment och know how inom Järn & El är unikt.

VVS & BADRUM

På avdelningen för Bad & VVS hittar du ett omfattande sortiment av dusch- och köksblandare från de flesta stora varumärkena. Låt dig inspireras av våra utställningar med badrumsmöbler, duschväggar och WC. Vår kunniga personal guidar dig genom ett av marknadens bredaste sortiment av rör- och avloppsdetaljer från ledande varumärken. För oss är även de små detaljerna en självklarhet att erbjuda över lager.

Behöver ni hjälp med planering av ert nya badrum? Vi ritar badrum både till objekt och privata hushåll.

FÄRG & KAKEL

Här hittar du allt för väggar, golv och tak. Allt som finns i en traditionell färghandel. Vår duktiga personal svarar på alla dina frågor, från material till färglära. Låt dem presentera våra kakelutställningar och få inspiration och idéer.
Avdelningen hjälper dig också att vara rätt klädd för jobbet, med arbetskläder och skydd från ledande varumärken.

BRÄDGÅRDEN

Ekesiöö började 1922 som renodlad brädgård. Virke och hyvlade trävaror är fortfarande den röda tråden i hela vår verksamhet. I direkt anslutning till trämarknaden ligger brädgården med virke, lister och grövre byggmaterial.
Vårt virke håller absolut högsta kvalitet och vi lagerhåller både korta och långa längder i de flesta dimensioner. Har ni frågor, så finner du garanterat svaren från de mest rutinerade i branschen – vår personal.

KÖK

Vi levererar kök till såväl stora byggprojekt som små hushåll.
Kök är individuella. Hos oss kan ni välja kök helt i den stil och prisklass som passar just er. Vare sig ni endast väljer enstaka delar såsom stommar eller luckor från vårt lagersortiment, eller skräddarsyr ert helt egna kök, kan en konsultation med våra kunniga köksarkitekter vara till stor hjälp. Det de inte kan om kök– och köksplanering och inredning, är inte värt att veta. I våra köksutställningar visar vi ett brett utbud av stommar, luckor, bänkskivor diskbänkar och alla detaljer som tänkas kan.

Behöver ni hjälp med planering av ert nya kök? Vi ritar badrum både till objekt och privata hushåll.